Βρέθηκε η 15χρονη Ελίζα που εξαφανίστηκε στους Αμπελόκηπους - iefimerida.gr

Βρέθηκε η 15χρονη Ελίζα που εξαφανίστηκε στους Αμπελόκηπους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε ο "συναγερμός" για τον εντοπισμό μίας 15χρονης από τους Αμπελοκήπους που "σήμανε" το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί το πρωί της Δευτέρας (29/02/2016) από το σπίτι της και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σε φιλικό της σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι είναι καλά στη υγεία του.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενεργοποιήσει Amber Alert:

Στις 29/02/2016, κατά τις πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα η Ελισάβετ (Ελίζα) Π., 15 ετών. Η Ελισάβετ έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 54 κιλά, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι ζακέτα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα. Επίσης φοράει γυαλιά οράσεως.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο 1056 όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Βρέθηκε η 15χρονη Ελίζα που εξαφανίστηκε στους Αμπελόκηπους  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ