Ο Βαρβιτσιώτης απαντά στον Τσίπρα για το Φαρμακονήσι: Λέει ψέματα πάλι - iefimerida.gr

Ο Βαρβιτσιώτης απαντά στον Τσίπρα για το Φαρμακονήσι: Λέει ψέματα πάλι

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκάλεσαν τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Φαρμακονήσι.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο Star, ανέφερε ότι από τις προηγούμενες κυβερνήσεις υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση για τα σκάφη που μετέφεραν πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά, κάνοντας αναφορά στο Φαρμακονήσι. «Υπάρχει ο φάκελος Φαρμακονήσι, ένας μεγάλος φάκελος, έχει έρθει στη Βουλή. Είναι μία ανοιχτή υπόθεση, δεν θέλω να ξύσω πληγές», είπε ο κ. Τσίπρας, προκαλώντας άμεση αντίδραση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι ψεύδεται.

«Ο πρωθυπουργός είπε ψέματα πάλι για το Φαρμακονήσι. Η υπόθεση έκλεισε τόσο στην αστική, όσο και στην στρατιωτική δικαιοσύνη», έγραψε αρχικά στον λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης και πρόσθεσε λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση «Η έρευνα για το Φαρμακονήσι ολοκληρώθηκε και αποδόθηκαν ευθύνες μόνο στον Τούρκο διακινητή. Λυπηρό που ο Αλέξης Τσίπρας ψεύδεται».

Ο Βαρβιτσιώτης απαντά στον Τσίπρα για το Φαρμακονήσι: Λέει ψέματα πάλι | iefimerida.gr 0
Ο Βαρβιτσιώτης απαντά στον Τσίπρα για το Φαρμακονήσι: Λέει ψέματα πάλι | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ