Τσίπρας: Την έσκισα τη γάτα των Ιμαλαΐων, πάει η γάτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσίπρας: Την έσκισα τη γάτα των Ιμαλαΐων, πάει η γάτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Αλέξης Τσίπρας την υπόθεση της άγριας κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδίου και του εκδότης του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη.

Λίγο πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής «Ενικός» όπου δίνει ζωντανά εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε τα επόμενα ερωτήματα για το δεύτερο μέρος της εκπομπής.

«Μην ξεχάσετε να με ρωτήσετε για τη γάτα» είπε χαμογελώντας ο Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο γνωστό άρθρο του εκδότη του Βήματος για την συνάντησή τους όπου ήταν παρούσα μόνο η «γάτα των Ιμαλαΐων».

Για να συνεχίσει ο Αλέξης Τσίπρας: «Την έσκισα όμως της γάτα, πάει η γάτα, τη σκίσαμε».

Στο σημείο αυτό, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε χαμογελώντας: «Δεν θα τη γλυτώσετε. Εχω όμως ένα παράπονο: Στον Ψυχάρη κάνατε καφέ, εμένα ποτέ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε και ο ίδιος συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας γάτα Ιμαλαΐων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ