Ο «άνθρωπος-δέντρο»: Υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για να αφαιρέσει τους φλοιούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο «άνθρωπος-δέντρο»: Υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για να αφαιρέσει τους φλοιούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη του επέμβαση για να του αφαιρεθεί ο φλοιός που αναπτύσσεται στα χέρια και τα πόδια του υποβλήθηκε ένας άντρας από το Μπαγκλαντές ο οποίος το τελευταίο διάστημε έχει γίνει γνωστός ως ο άνθρωπος -δέντρο.

Ο ο Abul Bajandar άρχισε να αναπτύσσει τα περίεργα αυτά εξογκώματα στα άκρα του πριν 10 περίπου χρόνια και αν και στην αρχή δεν ανησυχούσε στη συνέχεια η κατάσταση έγινε πολύ δύσκολη ενώ πλέον ακόμα και για τις βασικές του ανακες βασίζεται στην 21χρονη γυναίκα του και στην τρίχρονη κόρη τους.

Ο «άνθρωπος-δέντρο»: Υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για να αφαιρέσει τους φλοιούς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον ανέλαβαν ο Abu θα χρειαστεί ακόμα περίπου 15 επεμβάσεις για να αφαιρεθούν οι φλοιοί που ζυγίζουν πλέον γύρω στα 5 κιλά. «Δεν θέλω να επιστρέψει στο χωριό μου χωρίς καθαρά χέρια και πόδια. Θέλω να γυρίσω στην παλιά ζωή μου», λέει ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υα έξοδα της επέμβασης του 25χρονου άντρα τα έχει αναλάβει το ίδιο το κράτος του Μπαγκλαντές.

Ο «άνθρωπος-δέντρο»: Υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για να αφαιρέσει τους φλοιούς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι γιατροί γνωρίζουν μόλις 3 ακόμα παρόμοια περιστατικά σε όλο τον κόσμο καθώς η η δερματική ασθένεια από την οποία πάσχει είναι εξαιρετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ