Opel GT Concept: «Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το δημιουργήσεις» [βίντεο] - iefimerida.gr

Opel GT Concept: «Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το δημιουργήσεις» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Yπό τις οδηγίες των Hanna Maria Heidrich και Scholz & Friends η Opel γύρισε ένα βίντεο διάρκειας 78 δευτερολέπτων για το Opel GT Concept.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι η ταινία είναι το «Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το δημιουργήσεις» και δείχνει πώς ένα αυτοκίνητο με σχεδόν υπερφυσικές ικανότητες μπορεί να έχει πρόσβαση στα όνειρα του οδηγού του. Παράλληλα το μοντέρνο και λιτό σενάριο αφήνει περιθώριο στο dream car να ξεδιπλωθεί και να αποκαλύψει όλη του τη γοητεία.
Το GT Concept με κινητήρα μπροστά και κίνηση πίσω προάγει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχει χειρολαβές στις πόρτες ούτε εξωτερικούς καθρέπτες, απουσιάζει κάθε περιττό διακοσμητικό στοιχείο, ενώ το μακρύ καπό, οι πολύ κοντοί πρόβολοι και η τολμηρή κόκκινη γραμμή ως στοιχείο ταυτότητας αποπνέουν γνήσιο δυναμισμό. Η απουσία πορτμπαγκάζ, η κεντρική διπλή εξάτμιση, ο σχεδιασμός του τιμονιού και ασφαλώς το όνομα, όλα παραπέμπουν στο πρώτο GT. Ωστόσο, το GT Concept δεν μιμείται απλά τον πρόγονό του: ερμηνεύει εκ νέου το καινοτόμο, τολμηρό και συναρπαστικό πνεύμα του πρώτου GT χωρίς δείγμα ρετρό σχεδίασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ