Γυναίκα με κομμένο κεφάλι μωρού στα χέρια απειλούσε να ανατιναχτεί σε μετρό της Ρωσίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκα με κομμένο κεφάλι μωρού στα χέρια απειλούσε να ανατιναχτεί σε μετρό της Ρωσίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σε σταθμό μετρό της Μόσχας, καθώς μια μαυροντυμένη γυναίκα, η οποία κρατούσε κομμένο κεφάλι παιδιού στα χέρια της, απειλούσε να ανατιναχτεί.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα φωνάζε «Αλλάχ Άκμπαρ», περπατώντας στο πεζοδρόμιο κρατώντας το κεφάλι από τα μαλλιά.

Σύμφωνα με το Russia Today, επικαλούμενο το LifeNews, το θύμα είναι ένα μικρό κορίτσι. Το πρωί της Δευτέρας η γυναίκα κατευθύνθηκε προς τον σταθμό του μετρό Oktyabrskoye Pole, όπου και την σταμάτησε ένας τοπικός αστυνομικός. Αμέσως άρπαξε το κομμένο κεφάλι του παιδιού από την τσάντα και άρχισε να φωνάζει πως το έχει σκοτώσει.

Η γυναίκα συνελήφθη από τις αρχές, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να αναφέρει: «Δεδομένης της ακατάλληλης συμπεριφοράς το άτομο κρατείται, με τους ερευνητές να ζητούν την άμεση ψυχιατρική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να συνειδητοποιήσει τη σημασία των δράσεων και των πράξεων του».

Νωρίτερα σήμερα, όπως σημειώνουν ρωσικά Μέσα αστυνομικοί στη Μόσχα είχαν εντοπίσει το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν μαι φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη. Το παιδί υπολογίζεται ότι ήταν τριών ή τεσσάρων ετών.

Προκαταρκτική έρευνα έδειξε πως οι υποθέσεις τελικά συνδέονται με την μαυροντυμένη γυναίκα να είναι η νταντά του κοριτσιού, γύρω στα 30 με καταγωγή από χώρα της κεντρικής Ασίας.

Η δράστης περίμενε τους γονείς του παιδιού να φύγουν από το διαμέρισμα, το σκότωσε και έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο νοσοκομείο μετά το άκουσμα της είδησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ μετρό γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ