Πάει να καταστρέψει και τον Κόρμπιν: Σύμβουλος των Εργατικών ο Βαρουφάκης - iefimerida.gr

Πάει να καταστρέψει και τον Κόρμπιν: Σύμβουλος των Εργατικών ο Βαρουφάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα είναι σύμβουλος των Εργατικών στη Βρετανία, αποκάλυψε ο επικεφαλής του κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Την επαγγελματική του τύχη βρήκε στη Μεγάλη Βρετανία ο Γιάννης Βαρουφάκης καθώς αναλαμβάνει σύμβουλος του νέου ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ο πρώην υπουργός της Ελλάδας θα συμμετέχει σε μια συμβουλευτική επιτροπή υπό τον εκπρόσωπο των Εργατικών για την Οικονομία Τζον Μακ Ντόνελ.

Ο κ. Κόρμπιν δήλωσε ότι ο Γ. Βαρουφάκης θα συμβουλεύει τους Εργατικούς λόγω της εμπειρίας του από την αντιμετώπιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Έχει προφανώς περάσει από όλες τις διαπραγματεύσεις με την ΕΚΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» είπε στην τοπική εφημερίδα του Λονδίνου, Islington Tribune ο Κόρμπιν.

Όπως αναφέρει η Daily Telegraph, ο Κόρμπιν είπε ότι ο Βαρουφάκης έχει ήδη συναντηθεί με τον σκιώδη υπουργό Οικονομικών Τζον ΜακΝτόνελ.

«Νομίζω ότι φέρθηκαν με τρομερό τρόπο στην Ελλάδα και πρέπει να τους προσεγγίσουμε. Κατανοώ ότι δεν είμαστε στην Ευρωζώνη, αλλά είναι ζήτημα να αμφισβητήσουμε την ιδέα ότι η ευημερία έρχεται μέσα από περικοπές», είπε σχετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ