Η θάλασσα βγήκε στη στεριά, δέντρα ξεριζώθηκαν -Θυελλώδεις άνεμοι «γδέρνουν» την Πάτρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά, δέντρα ξεριζώθηκαν -Θυελλώδεις άνεμοι «γδέρνουν» την Πάτρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες, πτώσεις δένδρων και συναγερμό στην Πολιτική προστασία, την πυροσβεστική, την αστυνομία και το Δήμο έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

Xθες το απόγευμα δέντρο ξεριζώθηκε στην περιοχή του Ακταίου επί της Αγίας Βαρβάρας και έπεσε πάνω σε σταυθμευμένα οχήματα. Επί τόπου βρέθηκαν οχήματα της πυροσβεστικής, συνεργεία του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.

Προβλήματα δημιούργησαν στο θαλάσσιο μέτωπο της περιοχής του Ψαθοπύργου, του Ακταίου και του Ρίου, τα μποφόρ «βγάζοντας» τη θάλασσα στη στεριά.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων κλειστή παραμένει από χθες το απόγευμα η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου, ενώ η κίνηση των οχημάτων στη γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης" για λόγους ασφαλείας έχει απαγορευθεί για δίκυκλα, τροχόσπιτα, κενά οχήματα με υψηλές πλευρές.

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά, δέντρα ξεριζώθηκαν -Θυελλώδεις άνεμοι «γδέρνουν» την Πάτρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η θάλασσα βγήκε στη στεριά, δέντρα ξεριζώθηκαν -Θυελλώδεις άνεμοι «γδέρνουν» την Πάτρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή: Patrastimes.gr, Thebest.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίο Πάτρα άνεμοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ