Σταϊνμάιερ: Καμία λύση για το προσφυγικό εις βάρος της Ελλάδας - iefimerida.gr

Σταϊνμάιερ: Καμία λύση για το προσφυγικό εις βάρος της Ελλάδας

ICON PRESS/PULL
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως η ΕΕ δεν μπορεί να λύνει τα προβλήματά της εις βάρος ενός κράτους-μέλους εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, τονίζοντας πως είναι αναγκαία η πρόσθετη βοήθεια προς την Ελλάδα για την προσφυγική κρίση.

«Παράλληλα με το πακέτο το οποίο διαπραγματευόμαστε αυτή τη στιγμή με την Τουρκία θα πρέπει να συζητήσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την παροχή πρόσθετης οικονομικής βοήθειας και προσωπικού στην Ελλάδα», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στα «Νέα», ενώ ανέφερε πως Ελλάδα και Γερμανία σηκώνουν το «βάρος» της κρίσης, η πρώτη ως χώρα εισόδου και η δεύτερη ως χώρα τελικού προορισμού.

«Καμία πλευρά δεν εξυπηρετείται όταν εντός της ΕΕ ο ένας κατηγορεί και ενοχοποιεί τον άλλον», τονίζοντας ότι «λαϊκιστές, ακροδεξιοί εμπρηστές εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να βάλουν φωτιά στα θεμέλια της Ευρώπης», επανέλαβε ο κ. Σταϊνμάιερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ