Super League: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και στέψη στο Φάληρο για Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Super League: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και στέψη στο Φάληρο για Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στην 24η αγωνιστική της Super League, σε μια ημέρα όπου ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και μαθηματικά έναν ακόμη τίτλο στην Ελλάδα.

Τα βλέμματα στρέφονται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό θέλοντας να αυξήσει τη διαφορά της από τους πράσινους στη μάχη κατάκτησης της 2ης θέσης. Η Ενωση βρίσκεται στο +4 από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά περιθώρια, επιζητώντας μόνο τη νίκη.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ στο Europa League, υποδέχεται τη Βέροια όπου με νίκη κατακτά και μαθηματικά τον 43ο τίτλο της ιστορίας του. Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην 11άδα του αφού ακολουθεί και ο κρίσιμος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Κυριακή 28/2
Ολυμπιακός-Βέροια 15:00 NS2
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 NS4
Πανιώνιος-Λεβαδειακός 17:15 NS7
AEK-Παναθηναϊκός 19:30 NS1

Δευτέρα 29/2
Ατρόμητος-Ηρακλής 19:30 NS1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League ντέρμπι αεκ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ