Συμπλοκή σε συγκέντρωση της Κου Κλουξ Κλαν -Τουλάχιστον 3 μαχαιρώθηκαν - iefimerida.gr

Συμπλοκή σε συγκέντρωση της Κου Κλουξ Κλαν -Τουλάχιστον 3 μαχαιρώθηκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρή κατάληξη είχαν οι συμπλοκές ανάμεσα σε μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που είχαν συγκεντρωθεί στο Αναχαϊμ της Καλιφόρνιας και σε άτομα που έκαναν αντι-διαδήλωση.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν και ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως μετά συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους ένα μέλος της KKK που κατηγορείται για τις επιθέσεις με μαχαίρι, δήλωσε ο Ντερόν Γουάιατ, αξιωματικός της αστυνομίας του Άναχαϊμ. Οι άλλοι τρεις ήταν αντι-διαδηλωτές, οι οποίοι ξυλοκόπησαν ένα πεσμένο μέλος της ρατσιστικής οργάνωσης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι μια ειρηνική αντιδιαδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη για περίπου τρεις ώρες στο πάρκο, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο βόρεια της Ντίσνεϊλαντ, όταν μέλη της Κλαν έφθασαν στο σημείο με ένα μαύρο SUV.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε και τρεις άνδρες βγήκαν και άρχισαν να ξεφορτώνουν πανό και πλακάτ της ρατσιστικής οργάνωσης όταν μια ομάδα περίπου 50 διαδηλωτών κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, φωνάζοντας και πετώντας τους διάφορα αντικείμενα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Τρεις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν καθώς, όπως υποστήριξε ο Ντάρεν Σίμσον, 49 ετών, «οι τύποι της Κλαν μάχονταν για τη ζωή τους». Τα μέλη της KKK προσπάθησαν να μπουν ξανά στο αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός του έφυγε με ταχύτητα αφήνοντάς τους πίσω, δήλωσε ο Ντιόν Γκαρσία, 37 ετών. Οι εξοργισμένοι αντιδιαδηλωτές έδιωξαν τα μέλη της Κλαν βίαια, κυνηγώντας τους και φωνάζοντας «φύγετε, δεν είστε καλοδεχούμενοι εδώ», συνέχισε ο Γκαρσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κου Κλουξ Κλαν συμπλοκή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ