Αύριο η ορκωμοσία της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου - iefimerida.gr

Αύριο η ορκωμοσία της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει σελίδα η διακυβέρνηση της χώρας όπως φαίνεται κι από το ανακοινωθέν της προεδρίας της Δημοκρατίας που εκδόθηκε αργα το μεσημέριΣύμφωνα με τα όσα ανέγνωσε ο γραμματέας της προεδρίας πρέσβης Κωνσταντίνος Μπίτσιος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών επαναβεβαιώθηκε το πλαίσιο συμφωνίας της σύσκεψης της Κυριακής.

Επίσης, σημειώνεται ότι έργο της νέας κυβέρνησης θα είναι η υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που απορρέει από αυτήν.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι δόθηκε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Λουκά Παπαδήμο και ότι η ορκωμοσία θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Το ανακοινωθέν της προεδρίας:

«Υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, συναντήθηκαν σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς και ο αρχηγός του ΛΑ.ΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

Στην σύσκεψη αυτή επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο των αρχών που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών που παρέστησαν στην σύσκεψη της 6ης Νοεμβρίου 2011.

Συμφωνήθηκε ότι το έργο της νεας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν προτάσεως των πολιτικών αρχηγών που παρευρέθησαν στην σύσκεψη έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Λουκά Παπαδήμο. Η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 14.00».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ