Σε 48ωρες απεργίες προχωράει η ΠΟΕΣΥ - iefimerida.gr

Σε 48ωρες απεργίες προχωράει η ΠΟΕΣΥ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κήρυξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων, μετά από συνεννόηση με τα πρωτοβάθμια σωματεία του χώρου, σε ότι αφορά το χρόνο πραγματοποίησης τους, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε τη συμμετοχή των εργαζομένων στην Ενημέρωση στις απεργιακές κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν οι τριτοβάθμιες οργανώσεις. Κατά την κοινή συνδιάσκεψη των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των εργαζομένων στα ΜΜΕ διατρανώθηκε η αταλάντευτη θέση του κλάδου για τη διατήρηση και αυτονομία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και τη διασφάλιση του αγγελιοσήμου ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων των δημοσιογράφων.

Οι περισσότεροι ομιλητές απέρριψαν τις ρυθμίσεις που προτείνει το υπουργείο Εργασίας ως αντίθετες με τις θέσεις του κλάδου για το Ασφαλιστικό, ενώ ταυτόχρονα, εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση, από πλευράς της κυβέρνησης, να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις στα αιτήματα των εργαζομένων στον χώρο των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕΣΥ 48ωρες απεργίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ