Σηκώθηκε και έφυγε από το Συνέδριο του Ποταμιού ο Λεβέντης -Γιατί νευρίασε - iefimerida.gr

Σηκώθηκε και έφυγε από το Συνέδριο του Ποταμιού ο Λεβέντης -Γιατί νευρίασε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μικρό επεισόδιο προκλήθηκε στο Συνέδριο του Ποταμιού με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά, ο κ. Λεβέντης αποχώρισε από τον χώρο, πριν την ομιλία του, επειδή δυσαρεστήθηκε από την σειρά που είχε.

Οπως σημειώνει ο κ. Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δυσαρεστήθηκε γιατί θα μιλούσε μετά τους πρώην πρωθυπουργούς.

«Ο κ. Λεβεντης δεν έκανε χαιρετισμό στο συνέδριο του Ποταμιού κι έφυγε γιατί θα μίλαγε μετά τους πρώην πρωθυπουργούς. Ουδέν σχόλιον...», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Μαυρωτάς.

Σηκώθηκε και έφυγε από το Συνέδριο του Ποταμιού ο Λεβέντης -Γιατί νευρίασε | iefimerida.gr 0

Ενωση Κεντρώων: Δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο ο κ. Θεοδωράκης
Από τον εκπρόσωπο τύπου της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιάννη Καλλιάνο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

«Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Κ. Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στο συνέδριο του Ποταμιού και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει, διότι ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στην λίστα των ομιλητών. Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει και κακίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ