Ανυποχώρητοι οι αγρότες στη Δ. Ελλάδα -Πού και πότε θα κλείσουν τους δρόμους σήμερα - iefimerida.gr

Ανυποχώρητοι οι αγρότες στη Δ. Ελλάδα -Πού και πότε θα κλείσουν τους δρόμους σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες της Δυτικής Ελλάδος, με ολιγόωρους αποκλεισμούς εθνικών οδών.

Ειδικότερα, οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου στην Αιτωλοακαρνανία, ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν σήμερα την εθνικό οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων από 18:00 το απόγευμα έως 23:00 το βράδυ, χωρίς όπως λένε να αποκλείονται και αιφνιδιαστικοί αποκλεισμοί.

Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις τους, οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι «αναμένουμε από την κυβέρνηση την ανακοίνωση του συνόλου των δεσμεύσεων και των προτάσεων που συζητήθηκαν στην συνάντηση της Πέμπτης στο μέγαρο Μαξίμου, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη για το μέλλον και την μορφή των κινητοποιήσεων».

Στην Αχαΐα, αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του κόμβου της Κάτω Αχαΐας, αναμένεται να κλείσουν σήμερα την εθνική οδό Πατρών - Πύργου από τις 17:00 το απόγευμα, έως τις 10:00 το βράδυ.

Επίσης, οι αγρότες της Αιγιάλειας συνεχίζουν τον καθημερινό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου από τις 19:30 το βράδυ, έως και τις 23:30.

Στην Ηλεία, εξακολουθούν να παραμένουν τρακτέρ δίπλα από την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στους κόμβους Κουρτεσίου και Αγίου Γεωργίου, ενώ σήμερα αναμένεται οι αγρότες να λάβουν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες μπλόκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ