Το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει την έκτακτη εισφορά στις συντάξεις - iefimerida.gr

Το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει την έκτακτη εισφορά στις συντάξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει θέμα έκτακτης εισφοράς στις συντάξεις αναφέρει το υπουργείο Εργασίας, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αναφέρεται ότι «ο υπουργός Εργασίας έχει κατηγορηματικά και κατ΄ επανάληψη τονίσει ότι η κυβέρνηση δεν θα μειώσει και πάλι τις συντάξεις, ακόμα και αν το ζητήσουν οι διεθνείς δανειστές της, υπογραμμίζοντας ότι θα προστατευθεί το εισόδημα των αδυνάτων».

Υποστηρίζει ακόμη ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα «έχουν ως στόχο να πλήξουν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, η οποία για πρώτη φορά αντιμετωπίζει ισότιμα και με ενιαίους κανόνες τους ασφαλισμένους».

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας, η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στη θέση της για τη μη μείωση των κύριων συντάξεων και την θεσμοθέτηση ενός βιώσιμου και δίκαιου ασφαλιστικού συστήματος που θα εξασφαλίζει ισότιμη μεταχείριση, κοινωνική δικαιοσύνη και διαγενεακή αλληλεγγύη.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εργασίας, στο σχολιο του στο twitter συνδέει τη διώξη Ψυχάρη με τα δημοσιεύματα για τις περικοπές.

Το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει την έκτακτη εισφορά στις συντάξεις | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ