Εσπασε το ρεκόρ του σπουδαίου Τζορτζ Μπεστ - Ποιος είναι ο 18χρονος «θαύμα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Εσπασε το ρεκόρ του σπουδαίου Τζορτζ Μπεστ - Ποιος είναι ο 18χρονος «θαύμα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο προϊόν για να δημιουργήσει όμορφα παραμύθια και ιστορίες, οι οποίες περνούν στην ιστορία. Το βράδυ της Πέμπτης, πρωταγωνιστής σε ένα τέτοιο παραμύθι έγινε ο Μάρκους Ράσφορντ αφήνοντας πίσω του τον Τζορτζ Μπεστ.

Ο 18χρονος επιθετικός πήρε θέση στη βασική 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον επαναληπτικό αγώνα του Europa League με την Μίντιλαντ από σπόντα αφού ο Μαρσιάλ τραυματίστηκε στο ζέσταμα.

Ο πιτσιρικάς όμως μόνο τρακ δεν είχε αφού κατάφερε με δύο γκολ να συμβάλει και αυτός στο 5-1 με το οποίο η Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αυτόματα, το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Τζορτζ Μπεστ.

Ο Ράσφορντ σκόραρε σε ηλικία 18 ετών και 117 ημερών ενώ ο Μπεστ είχε σημειώσει το πρώτο του τέρμα σε ηλικία 18 ετών και 158 ημερών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ