Αφιέρωμα στον Ρέι Τσαρλς στον Λευκό Οίκο -Ο Ομπάμα τραγούδησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Αφιέρωμα στον Ρέι Τσαρλς στον Λευκό Οίκο -Ο Ομπάμα τραγούδησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην αρχή της εκδήλωσης -φόρο τιμής στον Ρέι Τσάρλς- ο πρόεδρος των ΗΠΑ να διαβεβαίωσε το κοινό πως δεν θα τραγουδήσει, ωστόσο, δεν αντιστάθηκε στον «πειρασμό», έπιασε το μικρόφωνο και χόρεψε δίπλα στη σύζυγό του Μισέλ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε το κοινό να τραγουδήσει τις επιτυχίες του καλλιτέχνη, που απεβίωσε το 2004, στην τελευταία εκδήλωση του Λευκού Οίκου υπό την προεδρεία του.

Δεν ήταν λίγοι οι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών και τραγούδησαν, ανάμεσά τους ο Ασερ, η Ντέμι Λοβάτο, οι The Band Perry και πολλοί άλλοι.

O Ρέι Τσαρλς ήταν από τους πιο γνωστούς Αφροαμερικανούς μουσικούς της τζαζ, συνθέτης και τραγουδιστής. Το περιοδικό Rolling Stone τον είχε κατατάξει στη λίστα του με τους 100 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών. Στις πιο μεγάλες επιτυχίες του συγκαταλέγονται τα τραγούδια «A Song for You», «Busted», «I Can't Stop Loving You» και «Hit the Road Jack».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Ρέι Τσαρλς τραγούδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ