Οι αγρότες ενιχύουν τα μπλόκα: Εκλεισαν την Εθνική οδό Πατρών-Πύργου - iefimerida.gr

Οι αγρότες ενιχύουν τα μπλόκα: Εκλεισαν την Εθνική οδό Πατρών-Πύργου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αγρότες συνεχίζουν τα μπλόκα τους και τα ενισχύουν. Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, αγρότες της Αχαΐας, έκλεισαν την Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας.

Ο δρόμος θα παραμένει κλειστός μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση η οποία θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες, όπως πληροφορείται το tempo24.gr.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι και το θέμα που έχει προκύψει με την εισαγγελική παρέμβαση και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με νομικούς συμβούλους προκειμένου να εξετάσουν όλες τις πτυχές του ζητήματος, χωρίς, όπως λένε, να εγκαταλείψουν τις κινητοποιήσεις.

Ήδη έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το αγροτικό μπλόκο της Κάτω Αχαΐας από τα ορεινά χωριά της Ωλενίας και από άλλες περιοχές στις οποίες βρέθηκαν τα μέλη της συνέλευσης στο πλαίσιο ενημέρωσης μετά τις εξελίξεις της συνάντησης των συναδέλφων τους με τον Πρωθυπουργό.

Οπως υποστηρίζουν, οι μορφές των κινητοποιήσεων, θα διαμορφώνονται ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ