Ο ΓΑΠ δυναμίτιζε Παπαδήμο με πρόσχημα τον Βενιζέλο - iefimerida.gr

Ο ΓΑΠ δυναμίτιζε Παπαδήμο με πρόσχημα τον Βενιζέλο

Ευάγγελο Βενιζέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί ένα ολόκληρο 24ωρο χθες ο πρωθυπουργός μαζί με στενούς του συνεργάτες επιχειρούσαν να δυναμιτίσουν την υποψηφιότητα του Λουκά Παπαδήμου για την πρωθυπουργία χρησιμοποιώντας μάλιστα ως πρόσχημα τον... Ευάγγελο Βενιζέλο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι στενοί πρωθυπουργικοί συνεργάτες Νίκος Αθανασάκης και Γιώργος Ελενόπουλος σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν με δημοσιογράφους υποστήριζαν ότι ο κ. Παπαδήμος δεν επιθυμεί να συνεργαστεί σε νέα κυβέρνηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Παράλληλα άφηναν να εννοηθεί ότι και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έχει καλές σχέσεις με τον κ. Παπαδήμο και δεν επιθυμεί να είναι μέλος σε κυβέρνηση υπό τον τραπεζίτη.

Όλα αυτά, επειδή ο πρωθυπουργός από την αρχή επιθυμούσε να κάψει την υποψηφιότητα του κ. Παπαδήμου, από τον οποίο έχει αποστασιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως να θέλει ο ίδιος να χρεωθεί ο ίδιος την αποτυχία. Και τελικός του στόχος ήταν να προωθήσει μια υποψηφιότητα όπως αυτή του κ. Πετσάλνικου χωρίς να υπολογίσει την θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε.

Στην πραγματικότητα, ουδέποτε ο κ. Παπαδήμος έθεσε ζήτημα συνεργασίας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ενώ και ο κ. Βενιζέλος δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τον πρώην αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ