Γιατί οι Αγγλίδες ντύνονται απαίσια -Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εξηγεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί οι Αγγλίδες ντύνονται απαίσια -Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εξηγεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψεύτικο «πορτοκαλί» μαύρισμα, πολύ κοντές φούστες, στραβά πόδια. Αυτή είναι σήμερα η εικόνα της Βρετανίδας σύμφωνα με την ηθοποιό Κρίστιν Σκοτ Τόμας.

Γεννημένη στην Κορνουάλη, η 55χρονη σταρ των ταινιών «Άγγλος Ασθενής» και «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», η οποία μετακόμισε στη Γαλλία στα 19 της μίλησε στο γαλλικό περιοδικό ομορφιάς Marie France για το στυλ, την ομορφιά, την χαμένη νιότη κατακεραυνώνοντας το στυλ των Αγγλίδων.

Γιατί οι Αγγλίδες ντύνονται απαίσια -Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εξηγεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Οι Γαλλίδες κάνουν το ντύσιμο να φαίνεται απλό και μπορούν να είναι ελκυστικές χωρίς να υπεροπροβάλουν τη σέξι πλευρά τους», τονίζει η Κριστίν. «Δεν υπάρχει καμία χυδαιότητα, μόνο λεπτότητα και στιλ.

Γιατί οι Αγγλίδες ντύνονται απαίσια -Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εξηγεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Οι Αγγλίδες από την άλλη είναι απαίσιες και κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Για παράδειγμα φορούν πολύ κοντές φούστες, ενώ δεν έχουν τα κατάλληλα πόδια. Στη Γαλλία, αυτό θεωρείται κακό γούστο. Οι Γαλλίδες δεν θα μεθύσουν ποτέ ένα Σάββατο φορώντας μίνι φούστα τον Νοέμβριο».

Γιατί οι Αγγλίδες ντύνονται απαίσια -Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εξηγεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Οι Αγγλίδες ενδιαφέρονται περισσότερο για τη μόδα, όχι για την ομορφιά τους δήλωσε η ηθοποιός αποθεώνοντας της Γαλλίδες.

Γιατί οι Αγγλίδες ντύνονται απαίσια -Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εξηγεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

«Νομίζω ότι οι Γαλλίδες είναι πιο φυσικές. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τη φροντίδα του εαυτού τους. Οι Αγγλίδες από την άλλη ενδιαφέρονται περισσότερο για τη μόδα.

Γιατί οι Αγγλίδες ντύνονται απαίσια -Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εξηγεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Ακολουθούν όλες τις τελευταίες τάσεις της, ακόμα κι αν όλα φαίνονται το ίδιο. Αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, τα κορίτσια στην Αγγλία φορούν ψωμάκια στο κεφάλι τους! Και αγαπούν το μαύρισμα, ειδικά το ψεύτικο μαύρισμα, το οποίο σημαίνει ότι, μέχρι το καλοκαίρι, όλες είναι πορτοκαλί».

Γιατί οι Αγγλίδες ντύνονται απαίσια -Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εξηγεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίστιν Σκοτ Τόμας στυλ Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ