Β. Αποστόλου στους αγρότες: Ελάτε να ξανακουβεντιάσουμε - iefimerida.gr

Β. Αποστόλου στους αγρότες: Ελάτε να ξανακουβεντιάσουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μόνος δρόμος ο διάλογος με τους αγρότες, έτσι ώστε να βρεθεί λύση», τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου καλώντας τα μπλόκα και πάλι σε διάλογο με την κυβέρνηση.

«Διάλογο, διάλογο, διάλογο, δεν γίνεται διαφορετικά. Παιδιά θέλετε να ξανακουβεντιάσουμε; Ελάτε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», τόνισε απευθυνόμενος προς τους αγρότες που παραμένουν στα μπλόκα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA”.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι με την πρόταση της κυβέρνησης, όχι μόνο δεν επιβαρύνονται αλλά βγαίνουν και κερδισμένοι. «Βάση της πρότασης της κυβέρνησης, συνδυάζοντας ασφαλιστικό και φορολογικό, όχι μόνο δεν υπάρχει επιβάρυνση για το 85% των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, αλλά βγαίνουν και κερδισμένοι. Με βάση τα ισχύοντα στα φορολογικά θα πληρώσουν πολύ λιγότερο φόρο και τελικά πληρώνοντας και το ασφάλιστρο, αυτό που χρειάζεται για να καλύψουν τις ανάγκες του ΟΓΑ, θα τους μείνει κέρδος από αυτή τη διαδικασία, τουλάχιστον για αυτούς που είναι από 12.000 και κάτω» υποστήριξε.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διαβεβαίωσε πάντως ότι «σκηνές σαν και αυτές που είχαν βιώσει προηγούμενες περιόδους, είτε ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα είτε στέλνοντας τους τα ΜΑΤ δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Αποστόλου αγρότες διάλογος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ