Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα: Ξέρουν πού μένω, ας έρθουν να με δείρουν οι αγρότες - iefimerida.gr

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα: Ξέρουν πού μένω, ας έρθουν να με δείρουν οι αγρότες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης μίλησε για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, όταν βρέθηκε σε κλοιό αγροτών στα Τρίκαλα.

Οπως είπε, «ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, επίσημα, ήταν πάντα ενάντια και ακόμα και στη λεκτική βία». Παράλληλα εμφανίστηκε βέβαιος ότι «επειδή μπορώ να εκφράσω την αγωνία όλων των αγροτών στα Τρίκαλα και κτηνοτρόφων, που πραγματικά ζουν δύσκολες μέρες, ότι είναι βέβαιο ότι καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες γιατί αμαυρώνουν το κίνημα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ακόμη τι είπε στους αγρότες: «Εάν νομίζουν οι αγρότες ότι μπορούν να λύσουν το ζήτημα έτσι, δέρνοντας κάποιον βουλευτή, εγώ τους είπα: ξέρουν ποιος είμαι, ξέρουν πού μένω, ξέρουν τι δουλειά κάνω, ξέρουν πού θα με βρουν, θα τους δώσω και το τηλέφωνο να 'ρθουν να με δείρουν, αν νομίζουν ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο της Καρδίτσας πήγαν με αστικό λεωφορείο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και θέλησαν να περάσουν μέσα στην αίθουσα.

Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν το μέλος Πολιτικής Γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σκορίνης, ενώ στην αίθουσα ήταν και ο βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης.

Ωστόσο, οι διοργανωτές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα: Συνθήματα, γιουχαΐσματα και… κοσμητικά επίθετα εκτοξεύτηκαν από τους εξαγριωμένους αγρότες. «Πουλημένοι» φώναζαν, ενώ κάποια στιγμή πιάστηκαν στα χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ