Εταιρεία ζήτησε με mail από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν το σεξ στο κλιμακοστάσιο - iefimerida.gr

Εταιρεία ζήτησε με mail από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν το σεξ στο κλιμακοστάσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άναυδοι έμειναν οι εργαζόμενοι της εταιρείας Zenefits όταν άνοιξαν τα emails τους στα οποία οι υπεύθυνοι ούτε λίγο ούτε πολύ τους ζητούταν να σταματήσουν να κάνουν σεξ στο κλιμακοστάσιο.

«Τσιγάρα, πλαστικές κούπες, κουτιά από μπύρες και πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά βρέθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Ναι καλά διαβάσατε. Οπότε, μην χρησιμοποιείται το χώρο για να πίνετε, να τρώτε, να καπνίζετε ή να κάνετε σεξ. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανονισμούς της εταιρείας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική».

Το θέμα αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορές για χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε διάφορους χώρους των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που προκύπτει για την εταιρεία που πρόσφατα έπρεπε να αντιμετωπίσει την παραίτηση του CEO και ιδρυτής της Πάρκερ Κόνραντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Zenefits εταιρεία Προφυλακτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ