Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καλοί της τρόποι, το αξεπέραστο στιλ της και η γήινη ομορφιά της ήταν τα μυστικά που έκαναν την Τζάκι Κένεντι, έναν θρύλο. Κι όμως, το όνομα της Τζάκι Κένεντι έχει συνδεθεί με μία μυστήρια κατάρα, καθώς όσοι ήταν δίπλα της ήταν πάντα αντιμέτωποι με τον θάνατο.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μετά τον Τζον Κένεντι και τον Αριστοτέλη Ωνάση, ο αγαπημένος φίλος της Κένεντι, David Harlech είδε την οικογένεια του να ξεκληρίζεται μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων. Σήμερα, οι μόνοι εναπομείναντες κληρονόμοι της πάμπλουτης δυναστείας των Harlech είναι μόνο τα εγγόνια του.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο David Harlech ήταν πολιτικός και μεγιστάνας σε τηλεοπτικά κανάλια της Αγγλίας. Ο ίδιος είχε μία μοναδική σχέση με την Τζάκι Κένεντι, η οποία ήταν μεταξύ φιλίας και κρυφού πάθους.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι δυο τους ήταν παιδικοί φίλοι, με την Τζάκι να τον θεωρεί ως τον πιο σοφό άτομο που έχει γνωρίσει ποτέ. Παρ΄όλα αυτά οι φιλικές σχέσεις που διατηρούσαν δεν ήταν αποδεκτές από όλους. Η γυναίκα του David ήταν πάντα επιφυλακτική με την Τζάκι. «Αυτή η γοητευτική Αμερικανίδα φέρνει μαζί της την καταστροφή. Η κακή της τύχη ή ότι είναι θα στοιχειώσει όχι μόνο εκείνη, αλλά και όποιον είναι δίπλα της», του έλεγε συχνά.

Τόσο ισχυρή ήταν η κατάρα της Κένεντι, που έλεγαν ότι έπιασε γρήγορα με πρωταγωνιστή τον Τζον Κένεντι, αλλά και αργότερα την οικογένεια Ωνάση.

Φαίνεται, όμως, πως η κατάρα της Τζάκι δεν έμεινε εκεί, αλλά με κάποιον τρόπο «πέρασε» και στην οικογένεια Harlech, με μία σειρά από διαδοχικούς θανάτους να μαστίζουν την οικογένεια.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πράγματι, η κατάρα ξεκίνησε με τη γυναίκα του David, η οποία πέθανε σε αυτοκινητικό δυστύχημα, ενώ ο αδελφός του είχε πεθάνει σε ηλικία μόλις 19 ετών από σπάνια αρρώστια.

Συντετριμμένος, μετά το θάνατο της γυναίκας του, ο David πρότεινε στην Τζάκι να κάνουν μαζί διακοπές στην Καμπότζη, αλλά εκείνη αρνήθηκε για να είναι στο πλευρό του Αριστοτέλη Ωνάση, επιλογή που όπως είπε εκείνη λίγο πριν το θάνατό της, μετάνιωσε, αφού τον αγαπούσε πολύ.

Η τραγωδία, όμως για την οικογένεια δεν σταματάει εδώ. Ο μεγαλύτερος γιος του David, ο οποίος ήταν και κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του, έχοντας μπλέξει με το ποτό και τα ναρκωτικά, αυτοπυροβολείται στο δωμάτιό του σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Το σεξ, το ποτό κι τα ναρκωτικά συνέχισαν να στοιχειώνουν την οικογένεια, καθώς η ηρωίνη ήταν το μόνο κοινό στοιχείο στο γάμο της και της νεότερης κόρης του, Αλίκη με τον Έρικ Κλάπτον.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μετά από περίπου μία 20ετία, η Αλίκη έχοντας αλλάξει πολλούς συντρόφους και έχοντας συνάψει σχέσεις με μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως το John Galliano, τον Lagerfield και σχεδιαστές του Christian Dior, βρίσκει τραγικό θάνατο από υπερβολική δόση. Την βρήκαν, μάλιστα, νεκρή στο δώματιό της, έχοντας μία σύριγγα στο χέρι.

Η οικογένεια Harleck συνθλίβεται. O εναπομείναντας, γιος του David, Frank μπλέκει με ανθρώπους της μαφίας, χάνει μεγάλο μέρος της κληρονομιάς του και αναγκάζεται να πουλήσει πολλά περιουσιακά του στοιχεία, που μερικά από αυτά κοστίζουν ακόμη και 5 εκ. δολάρια.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο ίδιος παραδίνεται στο αλκοόλ και παλεύει με την ψυχική ασθένεια που τον ταλαιπωρεί χρόνια. Η σχέση του με τα παιδιά του διεκόπη, αφού ο ίδιος έγινε πολύ επιθετικός και άγριος με αποτέλεσμα να μείνει ολομόναχος σε ένα σπιτάκι στην Ουαλία, όπου και πέθανε μία εβδομάδα πριν.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Η Tullah και ο Jasset,τα εγγόνια του David, είναι οι μόνοι κληρονόμοι μίας δυναστείας που ξεκληρίστηκε σε λιγότερο από έναν αιώνα, παρόλο που πλέον δεν ζουν στα αμύθητα πλούτη, έχουν διατηρήσει τις σχέσεις που δημιούργησαν οι πρόγονοί τους με τον κόσμο της μόδας, μένοντας μακριά από κάθε είδους κατάχρηση και παρανομία.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Εκείνη μοντέλο, ηθοποιός, στιλίστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας για την Chanel, μόλις 12 χρονών. Η Tullah Harlech περνούσε τα καλοκαίρια της στη βίλα του Karl Lagerfield, μιας και η μητέρα της, Amanda, υπήρξε μούσα του μεγάλου σχεδιαστή.

Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Η Τζάκι Κένεντι έριξε κατάρα και στην οικογένεια Harlech- H άγνωστη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Σήμερα, μόλις 27 χρονών, η πάμπλουτη Tullah είναι το It-girl σε μεγάλες επιδείξεις και κάνει παρέα με τα μοντέλα Cara Delevigne και Suki Waterhouse.

O αδελφός της, Jasset, είναι εξίσου γνωστός στην υψηλή κοινωνία, δουλεύοντας ως κινηματογραφιστής σε γνωστές εταιρίας (όπως και τον οίκο Fendi).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Herlech κατάρα οικογένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ