Σε φιάσκο εξελίχθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικο - iefimerida.gr

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναυάγησε η αποψινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που μετά την αποχώρηση Καρατζαφέρη, εξελίχθηκε σε συνάντηση Παπουλια - Παπανδρέου - Σαμαρά και θα επαναληφθεί αύριο στις 10 το πρωι.

Για την διακοπή και την νέα συνεδρίαση εκδόθηκε λακωνική δήλωση απο την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας αποχώρησε στις 19.45 απο το Προεδρικό Μέγαρο. Ολα δείχνουν ότι η υποψηφιότητα Πετσάλνικου ναυαγεί και επανερχονται πλεον νέα σενάρια.

Μετά τη σύσκεψη ο Γιώργος Παπανδρέου έχει διαρκώς τις τελευταίες ώρες επαφές με τους υπουργούς της κυβέρνησης τηλεφωνικά και κατ ιδίαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να γίνει έκτακτη σύγκλιση υπουργικού συμβουλίου ακόμα και σήμερα το βράδυ.

Σαμαράς μετά τη σύσκεψη: «Ψηφίζουμε όποιον υποδείξει το ΠΑΣΟΚ»

«Εγω δεν έχω πρόβλημα με πρόσωπα. Θα πάμε αύριο με όποιον μας προταθεί» δήλωσε ο κ. Σαμαράς. «Πολλοί θα το ήθελαν αλλά η ΝΔ δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος, είμαστε βαθιά προσηλωμένοι στο Σύνταγμα. Η πρωτοβουλία για τον νέο Πρωθυπουργό ανήκει στην κυβερνητική πλειοψηφία.» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του βγαίνοντας από τα γραφεία της Συγγρού. Πρόσθεσε «το πρόβλημα μου δεν είναι τα πρόσωπα είναι να ξεμπλοκάρει επιτέλους η έκτη δόση και μετά να προχωρήσουμε σε εκλογές».

Σε ότι αφορα τις καταγγελίες Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως όταν έφτασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο Προεδρικό, ο ίδιος συζητούσε με τον κ. Παπούλια και τον κ. Παπανδρέου «περί ανέμων και υδάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ