Σαμαράς στο Προεδρικο: Στηρίζω όποιον υποδείξει ο πρωθυπουργος - iefimerida.gr

Σαμαράς στο Προεδρικο: Στηρίζω όποιον υποδείξει ο πρωθυπουργος

κυβέρνηση συνεργασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχω πρόβλημα να στηριξω τον κ. Παπαδήμο, τον κ. Πετσάλνικο ή όποιον άλλο υποδείξει ο κ. Παπανδρέου» είπε ο κ. Σαμαρας φτάνοντας το απόγευμα στη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο που κατέληξε σε φιάσκο. Την ίδια ώρα αρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα στελεχών της ΝΔ που θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε κυβέρνηση συνεργασίας.. Οπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Συγγρού εφόσον συγκροτηθεί κυβέρνηση , θέση αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών θα έχει ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά, Γιάννης Μουρμούρας, ενώ αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών θα παραμείνει πιθανά ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στα πρόσωπα που ακούγονται είναι και ο πρώην υφυπουργός, ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η ΝΔ συναινεί στο πρόσωπο του σημερινού γενικού γραμματέα του υπουργείου Λευτέρη Οικονόμου, μέχρι πρότινος αρχηγού της ΕΛΑΣ.

Πιθανή θεωρείται η τοποθέτηση του επιχειρηματία και φίλου του προέδρου της ΝΔ Θ. Βάρδα στο υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ, κατά πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σταύρος Δήμας, με δική του επιθυμία, δεν θα συμμετάσχει στο νέο σχήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ