Εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε στούντιο τηλεόρασης [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε στούντιο τηλεόρασης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο μεταξύ συγκεντρωμένων αγροτών και του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη, στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV», όπου ο Ηρακλειώτης βουλευτής ήταν καλεσμένος.

Η ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, σύμφωνα με τις οποίες διατύπωνε την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών στην περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρούσε σε «διορθωτικές κινήσεις».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση αγροτών που συνόδευαν τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη, επίσης καλεσμένο του τηλεοπτικού σταθμού, με αποτέλεσμα να καταφερθούν εναντίον του βουλευτή.

Σε ελάχιστο χρόνο, στο σημείο βρέθηκαν κι άλλοι εξαγριωμένοι αγρότες οι οποίοι εξέφραζαν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στις δηλώσεις του βουλευτή αλλά και στους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν του αγρότες.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να αποφευχθεί κλιμάκωση της έντασης.

Πηγή: www.cretapost.gr

Εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε στούντιο τηλεόρασης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε στούντιο τηλεόρασης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ