Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εκβιασμούς - iefimerida.gr

Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εκβιασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της σύλληψης ενός εκδότη εφημερίδων και δύο δημοσιογράφων με την κατηγορία του εκβιασμού.

Μετά από καταγγελίες, υπήρξε αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη" Παναγιώτης Μαυρίκος, καθώς και οι δημοσιογράφοι Χρήστος Φράγκου και Π. Μουσάς. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη
Ιδιαίτερα σχολιάστηκε το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες για εκβιασμό είναι ο Χρ. Φράγκου, ο συντάκτης του άρθρου περί ανατροπής Τσίπρα από τη Google το οποίο έγραψε για το sofokleousin.gr και αναδημοσίευσε το left.gr.

Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εκβιασμούς | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκβιαση left.gr εκδότης δημοσιογράφοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ