Φεύγει για Αγγλία ο Ζουκουλίνι - Αποφασίζει η Σίτι - iefimerida.gr

Φεύγει για Αγγλία ο Ζουκουλίνι - Αποφασίζει η Σίτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ΑΕΚ έχουν σοκαριστεί με τον τραυματισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος υπέστη κάταγμα και χάνει όλη την χρονιά.

Το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτό που τελικά θα διαχειριστεί την αποθεραπεία του Αργεντίνου χαφ. Κατόπιν συνεννόησης με την ΑΕΚ και με βάση τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του δανεισμού του παίκτη, ο Αργεντινός μέσος θα αναχωρήσει για την Αγγλία και εκεί θα ακολουθήσει την θεραπευτική αγωγή. Προφανώς η ΑΕΚ θα παρακολουθεί την εξέλιξη της αποθεραπείας του Αργεντινού μέσου, αν και μοιάζει με... θαύμα να είναι έτοιμος ακόμη και για τα πλέι οφ της Super League.

Αν και δεν υπάρχει ο παροξυσμός που κυριάρχησε πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟ κινείται σε εξαιρετικούς ρυθμούς. Ηδη, έχουν διατεθεί περισσότερα από 5.000 εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων και των συνδεσμιακών), με τα περισσότερα μάλιστα να αφορούν πωλήσεις από το διαδίκτυο και σε μεμονωμένους Ενωσίτες. Η εκτίμηση που υπάρχει στην ΑΕΚ είναι πως όσο πλησιάζουμε στο ματς της Κυριακής θα ανέβουν οι ρυθμοί προπώλησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζουκουλίνι αεκ Μαντσεστερ Σίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ