Γιατί οι σταρς χαρίζουν χιλιάδες ευρώ στην Kesha [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί οι σταρς χαρίζουν χιλιάδες ευρώ στην Kesha [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος γνωστών τραγουδιστών βρίσκεται δίπλα στην τραγουδίστρια Κέσα δηλώνοντας τη συμπαράσταση του μετά από την απόφαση του δικαστηρίου που απέρριψε την αίτηση αποδέσμευσή της από την Sony.

Δίπλα της και η Τέιλορ Σουίφτ που δώρισε στην Κέσα 250.000 δολάρια για να «τη βοηθήσει με οποιαδήποτε οικονομική ανάγκη έχει την περίοδο αυτή που δοκιμάζεται».

Γιατί οι σταρς χαρίζουν χιλιάδες ευρώ στην Kesha [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε την αίτηση αποδέσμευσή της τραγουδίστριας από την Sony, μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε κατά του παραγωγού της Dr. Luke το 2014 του οποίου το πλήρες όνομα είναι Lukasz Sebastian Gottwald.

Γιατί οι σταρς χαρίζουν χιλιάδες ευρώ στην Kesha [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή πριν δυο χρόνια περίπου με την επιτυχία της «Tik Tok», ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε την απόφαση που την αναγκάζει να συνεχίζει να συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο παραγωγό τον οποίων κατηγορεί ότι την παρέσυρε, την βίασε και την κακοποιούσε κατά τη διάρκεια της δεκάχρονης συνεργασίας τους.

Γιατί οι σταρς χαρίζουν χιλιάδες ευρώ στην Kesha [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μεταξύ άλλων η Lady Gaga, η Lily Allen, η Lauren Laverne, η Kelly Clarkson, η Ariana Grande και πολλοί άλλοι σταρ, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην τραγουδίστρια με μηνύματά τους στο Twitter.

Γιατί οι σταρς χαρίζουν χιλιάδες ευρώ στην Kesha [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, η Κέσα θα πρέπει να ηχογραφήσει έξι ακόμα άλμπουμ υπό το συγκεκριμένο καθεστώς μέχρι να αποδεσμευτεί ολοκληρωτικά από την εταιρεία.

Γιατί οι σταρς χαρίζουν χιλιάδες ευρώ στην Kesha [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέσα Τέιλορ Σουίφτ δικαστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ