Χάνει την καλύτερη μεταγραφή της η ΑΕΚ - Στο πιο κρίσιμο σημείο - iefimerida.gr

Χάνει την καλύτερη μεταγραφή της η ΑΕΚ - Στο πιο κρίσιμο σημείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Μπρούνο Σουκουλίνι μετά τον τραυματισμό του στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ. Συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκει ο παίκτες, για το που θα εγχειριστεί.

Κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο υπέστη ο Μπρούνο Σουκουλίνι, στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε χειρουργική επέμβαση και θα είναι σε θέση να επιστρέψει τις πρώτες ημέρες του Απριλίου. Η ΑΕΚ είναι σε επαφή με τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις για την επέμβαση αφού δεν αποκλείεται ο αγγλικός σύλλογος να θελήσει να επιστρέψει ο παίκτης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ υπολόγιζε πολύ στον 22χρονο άσο, που είχε παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα στις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα, ενώ υπολογιζόταν για βασικός (ελλείψει του τιμωρημένου Μάνταλου) στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπρουνο σουκουλινι αεκ τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ