Το νέο μονοθέσιο της Ferrari στη F1 λέγεται SF16-H [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο μονοθέσιο της Ferrari στη F1 λέγεται SF16-H [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο μονοθέσιο με το οποίο η Scuderia θέλει να διεκδικήσει των πρωτιά από τη Mercedes που κυριαρχεί την τελευταία διετία έχει την κωδική ονομασία Ferrari SF16-H, παρουσιάστηκε σε live stream και είναι το πρώτο που έχει εξελιχθεί με τη συνδρομή του Sebastian Vettel.

Η διαφορά σε σχέση με το αυτοκίνητο της προηγούμενης σαιζόν που είναι εμφανής είναι τα χρώματα του, με το άσπρο τμήμα του καλύμματος του κινητήρα να παραπέμπει σε κάποια από τα μονοθέσια της Ferrari της δεκαετίας του ’70.
Λιγότερο ορατή είναι η τελείως διαφορετική εμπρός ανάρτηση, το πίσω μέρος είναι πιο στενό για χάρη και της αεροδυναμικής, ενώ έχει αλλάξει και το σχήμα των εισαγωγών αέρα στα πλάγια. Παράλληλα οι μηχανικοί που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την εξέλιξη του V6 των 1.600 κυβικών έχουν χρησιμοποιήσει μεγαλύτερο turbo και θεωρούν τα πιο πολλά άλογα δεδομένα.

Το νέο μονοθέσιο της Ferrari στη F1 λέγεται SF16-H [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το νέο μονοθέσιο της Ferrari στη F1 λέγεται SF16-H [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το νέο μονοθέσιο της Ferrari στη F1 λέγεται SF16-H [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το νέο μονοθέσιο της Ferrari στη F1 λέγεται SF16-H [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Scuderia Mercedes Ferrari Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ