Τα άκουσε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι - Πήγε στα κάγκελα και συνομίλησε μαζί τους - iefimerida.gr

Τα άκουσε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι - Πήγε στα κάγκελα και συνομίλησε μαζί τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα γκέλα του Παναθηναϊκού εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ προκάλεσε την οργή των φίλων του τριφυλλιού, οι οποίοι στο τέλος της αναμέτρησης δεν δίστασαν να τα «ψάλλουν» στον Ιταλό τεχνικό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι χρεώνεται την αποτυχία του Παναθηναϊκού να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός πως το τριφύλλι προηγήθηκε 2-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι αλλαγές του Ιταλού τεχνικού αποδιοργάνωσαν την ομάδα με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση.

Η νέα αυτή ισοπαλία δημιούργησε ένα αρνητικό σερί 5 εντός έδρας αγώνων, το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά από την ημέρα που δημιουργήθηκε η Α'Εθνική. Ο Στραματσόνι πάντως με εντελώς διαφορετική νοοτροπία δεν «κρύφτηκε» από τις διαμαρτυρίες των οπαδών του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, κατευθύνθηκε προς αυτούς και μάλιστα συνομίλησε με κάποιους ακούγοντας τα παράπονά τους.

Έχετε δίκιο να είστε προβληματισμένοι. Κι εμείς είμαστε, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση», φέρεται να τους είπε ενώ κάποιοι του φώναζαν «Εδώ δεν είναι Κάρπι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ