Πού συνεχίζονται οι αποκλεισμοί από αγρότες - iefimerida.gr

Πού συνεχίζονται οι αποκλεισμοί από αγρότες

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη συνάντηση αντιπροσωπείας αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει οριστεί για αύριο, από αρκετά μπλόκα εξακολουθούν να αντιδρούν σε αυτό το διάλογο.

Στη Νίκαια σήμερα γίνεται συνέλευση εκπροσώπων 68 μπλόκων, προκειμένου να αποφασίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους, επιμένοντας στην απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος.

Σε ό,τι αφορά τα μπλόκα, αποκλεισμοί θα γίνουν και σήμερα στη Δυτική Μακεδονία. Συγκεκριμένα:

- Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία (48ωρος αποκλεισμός από χθες στις 11 το πρωί) και Νίκης με την πΓΔΜ (12ωρος αποκλεισμός από τις 11 το πρωί).

- Γρεβενά-πρώτη έξοδος προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα 12.00-16.00 και στα δύο ρεύματα και οι παρακαμπτήριοι.

- Νεάπολη Τσοτυλίου (14.00-19.00).

- Αργος Ορεστικό κάθετα στην Εγνατία, στον δρόμο προς Καστοριά, 9.00-18.00 αποκλεισμός και σε Αγία Κυριακή και Δεσκάτη 9.00 -18.00.

- Διόδια Πολυμύλου Κοζάνης αποκλεισμός 12.00-13.00.

Ακόμη, σε τρίτο 24ωρο αποκλεισμό προχώρησαν και σήμερα από νωρίς το πρωί οι συμμετέχοντες στο μπλόκο που έχουν στήσει στον κόμβο Αντιγόνου στο Αμύνταιο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Εδεσσας.

Αποκλεισμός στο Δερβένι

Οι αγρότες της Θεσσαλονίκης παραμένουν στα μπλόκα και σήμερα έχει προγραμματιστεί αποκλεισμός μόνο σε εκείνο του Δερβενίου. Συγκεκριμένα, 11:00- 15:00 θα είναι κλειστές οι τρεις λωρίδες και στα δύο ρεύματα και από τις 15.00 έως τις 18.00 θα δοθεί στην κυκλοφορία μία λωρίδα σε κάθε πλευρά.

Κινητοποιήσεις στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο από την άλλη, με τον Ισθμό να παραμένει κλειστός και σήμερα, οι αγρότες θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως - Κορίνθου στα διόδια Νεστάνης από τις 4.00 το απόγευμα ως αύριο το μεσημέρι με την κυκλοφορία να εκτρέπεται από τον Αχλαδόκαμπο και να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Αργους.

Στο μεταξύ οι αγρότες της Αργολίδας συγκεντρώνονται στο μπλόκο της Δαλαμανάρας στις 11.30 σήμερα και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν στους Μύλους όπου θα κλείσουν την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους, στην είσοδο των Μύλων από τις 1.00 μετά το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα.

Από τις 4.00 έως τις 5.00 το απόγευμα που θα είναι κλειστοί και οι δύο δρόμοι, παλαιά και νέα εθνική οδός, η κυκλοφορία από Τρίπολη προς Κόρινθο κι αντίστροφα, θα διεξάγεται από την εθνική οδό Τρίπολη - Λεβίδι - Κανδύλα - Νεμέα, ένα δρόμο πολλών χιλιομέτρων στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Στην Λακωνία οι αγρότες θα κλείσουν σήμερα την γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τον επαρχιακό δρόμο Σπάρτης - Καστόρι - Λογγανίκος - Μεγαλόπολη, ενώ ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα μπορούν να περάσουν και από παράκαμψη με τμήμα χωμάτινης διαδρομής από την περιοχή της Σκούρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλόκα αγρότες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ