Europol: 5.000 Ευρωπαίοι τζιχαντιστές επέστρεψαν μαζί με τους πρόσφυγες - iefimerida.gr

Europol: 5.000 Ευρωπαίοι τζιχαντιστές επέστρεψαν μαζί με τους πρόσφυγες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tρομακτικά είναι τα νούμερα για τους Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι έχουν ταχθεί στο πλευρό των τζιχαντιστών, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Europol.

Περίπου 4.700 Ευρωπαίου πολίτες έχουν καταγραφεί να πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών. Οι αρχές ασφαλείας φοβούνται πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες αφού μέσω των προσφύγων που εισέρχονται στην Ευρώπη, δεν αποκλείουν να περνούν τζιχαντιστές, οι οποίοι αυξάνουν τον «στρατό» του Ισλαμικού Κράτους.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, περίπου 400 εξ'αυτών βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασιλείο ενώ όπως ανέφερε ο Ρομπ Γουέινραϊτ περισσότεροι από τους 3.000 που πολέμησαν στο πλευρό των τζιχαντιστών, κατάφεραν να γυρίσουν στην Ευρώπη με τα κύματα φυγής των προσφύγων προς τα ελληνικά νησιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιχαντιστές ευρώπη Europol
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ