Τρισευτυχισμένοι στην πρώτη τους επέτειο Μενεγάκη-Παντζόπουλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρισευτυχισμένοι στην πρώτη τους επέτειο Μενεγάκη-Παντζόπουλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της επέτειο με τον Μάκη Παντζόπουλου γίορτασε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν δίστασε μοιραστεί στιγμές από τη βραδιά της με τους followers της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο σπίτι του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος μαγείρεψε το δείπνο, μαζί με τους φίλους-συνεργάτες της. Την παρέα, πέρα από το ζευγάρι και τον σεφ, αποτελούσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του Ναταλί Κακκαβά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και ο αδερφός της Ελένης Θοδωρής Μισόκαλος με την Αντωνία Καλλιμούκου.

Οπως είναι φανερό από τη φωτογραφία, η Ελένη Μενεγάκη είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του χαρούμενου Μάκη Παντζόπουλου.

Τρισευτυχισμένοι στην πρώτη τους επέτειο Μενεγάκη-Παντζόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Βασίλη μου σ ευχαριστούμε για το αξεπέραστο σε γεύση κ διακόσμηση τραπέζι που μας ετοίμασες! Υπέροχη βραδιά, στην πρώτη μας επέτειο», έγραψε στη φωτογραφία, που παρουσιάζει το γλυκό που ετοίμασε ο σεφ.

Τρισευτυχισμένοι στην πρώτη τους επέτειο Μενεγάκη-Παντζόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ