Ανατροπή: Δεν έτρεχε ο Παντελίδης -Τι λέει ο πραγματογνώμονας - iefimerida.gr

Ανατροπή: Δεν έτρεχε ο Παντελίδης -Τι λέει ο πραγματογνώμονας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βεβαιότητά του ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα εξέφρασε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. Και επιχειρηματολόγησε γι' αυτό.

Μιλώντας στο Star και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου από το σημείο της τραγωδίας, ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων κ. Μαδιάς είπε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν είχε υπερβολική ταχύτητα το όχημα, θα είχε εκτραπεί στο πρώτο σημείο επαφής, δηλαδή στα τσιμεντένια κρηπιδώματα, και θα είχε πέσει κάτω από τη γέφυρα».

Επίσης, μίλησε και για τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή: «Μία σιδερένια λεπίδα μπαίνει μέσα στο όχημα και εμβολίζει κυριολεκτικά και σκοτώνει τον οδηγό»...

Τέλος, ανέφερε ότι «δεν είναι επικίνδυνος ο συγκεκριμένος δρόμος», ενώ άφησε αιχμές και για τη συγκεκριμένη κατασκευή προστασίας, λέγοντας ότι «κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν μπάρες ασφαλείας εθνικών οδών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ