Ο Πογιέτ παραδέχεται: Ιδανική μια επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ - iefimerida.gr

Ο Πογιέτ παραδέχεται: Ιδανική μια επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία να εργαστεί ξανά στην Αγγλία εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξή του στο Sky Sports. «Μπορεί να μείνω, αλλά βασικός μου στόχος είναι η Premier League», είπε.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, το τηλεοπτικό δίκτυο SkySports ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο άφησε ο Γκουστάβο Πογιέτ, μιλώντας στην τηλεόραση του SkySports, αναφορικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ.

«Έχω αφοσιωθεί σε μια ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να κατακτήσω πράγματα, αλλά έχω μικρή χρονική δέσμευση. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο», τόνισε και πρόσθεσε: «Το μέλλον είναι ανοιχτό, κανείς δεν ξέρει πού θα είμαι του χρόνου. Κάνω κάποια πράγματα με το σκεπτικό πως ίσως είμαι εδώ ξανά, αλλά την ίδια στιγμή σκοπός μου είναι να επιστρέψω στην Premier League. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό».

Όσο για την απόφασή του να δουλέψει στην Ελλάδα, ήταν συνειδητή. «Ήθελα να βγω από την Αγγλία. Για πολλά χρόνια ήμουν συγκεντρωμένος σε όσα γίνονταν εκεί και ήθελα να ανοίξω τους ορίζοντές μου για να δω αν κάποια πράγματα για τα οποία είμαστε πεπεισμένοι στην Αγγλία μπορούν να λειτουργήσουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και σε μια άλλη νοοτροπία, πιο ευρωπαϊκή. Μέχρι τώρα μπορώ να πω πως λειτουργούν», δήλωσε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκουσταβο πογιετ αεκ πρέμιερ λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ