Λεβέντης: Το ασφαλιστικό δεν θα περάσει από τη Βουλή-Πάμε για οικουμενική - iefimerida.gr

Λεβέντης: Το ασφαλιστικό δεν θα περάσει από τη Βουλή-Πάμε για οικουμενική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή το ασφαλιστικό, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε οικουμενική κυβέρνηση.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Λεβέντης επεσήμανε: «αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Τσίπρας είναι ότι εγώ δεν θέλω να πέσει. Δεν είναι πρόθεση μου να πέσει ο Τσίπρας. Δεν ενδιαφέρομαι να έρθει ο Μητσοτάκης, γιατί έχω μεγαλύτερη απόσταση από την Δεξιά. Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Μία κυβέρνηση δηλαδή των 240 βουλευτών.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο Κώστας Καραμανλής θα αναλάβει τα ηνία της οικουμενικής κυβέρνησης, σε περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δεχθεί να συγκυβερνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, εκτίμησε ο Βασίλης Λεβέντης. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, "ο Τσίπρας είναι σώφρων και θα δεχθεί, γιατί πάει έξω και βλέπει τις δυσκολίες. Ο Μητσοτάκης μπορεί να μην δεχθεί, θεωρώντας ότι είναι καλό να πέσει ο Τσίπρας για να έρθει αυτός. Αν δεν δεχθεί ο Μητσοτάκης, θα σηκωθεί ο Καραμανλής με 40 βουλευτές να το κάνει. Αυτή είναι η εκτίμησή μου."

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ