Οίκος ανοχής δίπλα στα φτωχά παιδιά -Ξεναγεί το κοινό και συγκεντρώνει χρήματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οίκος ανοχής δίπλα στα φτωχά παιδιά -Ξεναγεί το κοινό και συγκεντρώνει χρήματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτότυπη ιδέα που δίχασε μια ολόκληρη πόλη είχε η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στην Χαβέρα στην Νέα Ζηλανδία που αποφάσισε να καθιερώσει την «ημέρα γνωριμίας» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής Adult Fun Spot, Νicky Hughes αποφάσισε να καθιερώσει «μία ημέρα γνωριμίας» για το κοινό, όπου όποιος επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται τον χώρο, να ξεναγείται από τις ιερόδουλες, να συζητά μαζί τους και να προσφέρει ένα ποσόν ως δωρεά για την φιλανθρωπική οργάνωση Kai Kitchen που ετοιμάζει υγιεινά γεύματα για τα μη προνομιούχα παιδιά.

Οίκος ανοχής δίπλα στα φτωχά παιδιά -Ξεναγεί το κοινό και  συγκεντρώνει χρήματα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αν και η πορνεία είναι νόμιμη στην Νέα Ζηλανδία από το 2003 μεγάλη ήταν η αντίδραση από τη συντηρητική χριστιανική οργάνωση Family First New Zealand που χαρακτήρισε «κακόγουστη» την ιδέα του οίκου ανοχής και ανακοίνωσε ότι δημιουργεί αποστροφή η σύνδεση των παιδιών με τη βιομηχανία του σεξ.

Οίκος ανοχής δίπλα στα φτωχά παιδιά -Ξεναγεί το κοινό και  συγκεντρώνει χρήματα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η κίνηση δίχασε και το διαδίκτυο με κάποιους να επαινούν και άλλους να κατακεραυνώνουν την ιδέα.
Από την πλευρά της η Rochelle Steer, επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, δήλωσε ότι δεν την απασχολεί από πού προέρχονται τα χρήματα αρκεί να ετοιμάζονται περισσότερα γεύματα για τα φτωχά παιδιά και επαίνεσε την ιδέα του οίκου ανοχής.

Οίκος ανοχής δίπλα στα φτωχά παιδιά -Ξεναγεί το κοινό και  συγκεντρώνει χρήματα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2


«Το θεωρώ εξαιρετικά απογοητευτικό να μην μας αντιμετωπίζουν ως πραγματική επιχείρηση, όταν εμείς πληρώνουμε κανονικά τους φόρους μας και εργαζόμαστε τόσο σκληρά όσο και κάθε εργαζόμενος» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του οίκου Nicky Hughes.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οίκος ανοχής Νέα Ζηλανδία παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ