Κύπρος: Θλίψη και ενοχές για τον θάνατο του Παντελίδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Κύπρος: Θλίψη και ενοχές για τον θάνατο του Παντελίδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη αρχικώς εκλήφθηκε στην Κύπρο ως ένα ακόμη παιχνίδι εντυπώσεων διάφορων σάιτ και φημολογία.

Η Κύπρος τα τελευταία 24ωρα συνδέθηκε με τον Παντελίδη λόγω των στίχων τραγουδιού του που αναφέρονταν «στη γκόμενα από τα κατεχόμενα». Κάποιοι θεώρησαν τους στίχους του περίπου «αντεθνικούς», ενώ πολλοί ασχολήθηκαν με την αισθητική τους, την οποία σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ δόση χιούμορ.

Η επιβεβαίωση του θανάτου του τραγουδιστή, αρχικώς προκάλεσε αμηχανία με τις ιστοσελίδες εφημερίδων και άλλων ΜΜΕ να μεταδίδουν τα όσα γινόντουσαν γνωστά από την Αθήνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Αμέσως μετά κατακλύστηκαν τα social media με αναρτήσεις χρηστών που εξέφραζαν τη θλίψη τους για τον χαμό του νεαρού τραγουδιστή, αλλά και «τύψεις» για την κριτική των προηγούμενων ημερών σε σχέση με την παρουσία του την περασμένη Παρασκευή σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Μεταξύ αυτών σχόλια έκαναν και πρώην συνάδελφοι του Παντελή Παντελίδη στο Πολεμικό Ναυτικό της Κύπρου, όπου είχε υπηρετήσει ως υπαξιωματικός υποβάλλοντας παραίτηση και αποχωρώντας με τον βαθμό του ανθυπασπιστή.

Κύπρος: Θλίψη και ενοχές για τον θάνατο του Παντελίδη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κύπρος: Θλίψη και ενοχές για τον θάνατο του Παντελίδη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Κύπρος: Θλίψη και ενοχές για τον θάνατο του Παντελίδη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Κύπρος: Θλίψη και ενοχές για τον θάνατο του Παντελίδη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος παντελιδης ενοχές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ