Παντελίδης: Αλλαξε τζιπ τελευταία στιγμή -Νόμιζαν πως ήταν ο Αργυρός [βίντεο] - iefimerida.gr

Παντελίδης: Αλλαξε τζιπ τελευταία στιγμή -Νόμιζαν πως ήταν ο Αργυρός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληροφορίες θέλουν τον Παντελή Παντελίδη να άλλαξε τζιπ τελευταία στιγμή, καθώς ένα μαύρο αυτοκίνητο σαν αυτό που βρέθηκε στο σημείο που έγινε το θανάσιμο τροχαίο, έχει ο επίσης τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Καλημερούδια» σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, τις πρώτες στιγμές δημιουργήθηκε ένα μπέρδεμα και καθώς ο τραγουδιστής δεν είχε μαζί του στοιχεία αναγνώρισης, λόγω του αυτοκινήτου θεώρησαν πως είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Παντελίδης: Αλλαξε τζιπ τελευταία στιγμή -Νόμιζαν πως ήταν ο Αργυρός [βίντεο] | iefimerida.gr 0


«Έγινε ένα μπέρδεμα γιατί ο Παντελής Παντελίδης είχε ένα ασημί τζιπ και ένα μαύρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αρχικά πίστεψαν ότι ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα στο αυτοκίνητο. Άλλαξε τζιπ την τελευταία στιγμή, δεν ξέρει κανείς για ποιο λόγο» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με ρεπορταζ του Star, o τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον Παντελίδη. Σύμφωνα με τον Αργυρό, ο ίδιος πέρασε αργά το βράδυ από το Teatro καθώς είχε ραντεβού με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Κώστα Μπερτάκη.

Ο Παντελίδης με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη έκαναν πρόβες στο εν λόγω κέντρο για την πρεμιέρα τους και ο Αργυρός βρέθηκε στο κέντρο και μίλησε με τον Παντελή, ο οποίος φέρεται να του είπε. «Κωνσταντίνε είσαι φίλος πραγματικός, σε αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παντελιδης τροχαίο άργυρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ