«Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτηρίζει ο Σαρκοζί τον Παπανδρέου - iefimerida.gr

«Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτηρίζει ο Σαρκοζί τον Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το «τεράστιο λάθος» του Γιώργου Παπανδρέου να πάει σε δημοψήφισμα φέρονται να συζητούν Νικολά Σαρκοζί και Μπαράκ Ομπάμα σε ανεπίσημη συνομιλία τους που διέρρευσε σε δημοσιογράφους, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος φέρεται να χαρακτηρίζει «τρελό» και «καταθλιπτικό» τον απερχόμενο έλληνα πρωθυπουργό.

Αυτό υποστηρίζει σε άρθρο της η Le Parisien, αναφερόμενη στον ανεπίσημο διάλογο του Νικολά Σαρκοζί με τον αμερικανό πρόεδρο στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στις Κάννες, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του να θέσει τη δανειακή σύμβαση σε δημοψήφισμα, πράξη που όπως αποδείχτηκε ήταν η θρυαλλίδα λίθος για την παραίτηση του, αλλά και για την στροφή 180 μοιρών του Αντώνη Σαμαρά που υποχρεώθηκε να πει ναι και σε συγκυβέρνηση και στη δανειακή σύμβαση, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου στη ΝΔ.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, την συζήτηση των δύο ηγετών άκουσαν κατά λάθος οι Γάλλοι δημοσιογράφοι μέσω των ακουστικών μετάφρασης λίγο πριν τη κοινή συνέντευξη τύπου στις Κάννες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ