Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έκαναν κατάληψη στο υπουργείο Υγείας - iefimerida.gr

Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έκαναν κατάληψη στο υπουργείο Υγείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάληψη στο υπουργείο Υγείας κάνουν από τις 06:00 το πρωί εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Πρόκειται για διοικητικούς εργαζόμενους και νοσηλευτικό προσωπικό. Οι εργαζόμενοι έχουν μπλοκάρει τις τρεις εισόδους του υπουργείου και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν.

Στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο στάσης εργασίας (11:00-15:00) που έχουν αποφασίσει, θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Υγείας και θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

«Η σημερινή κατάληψη είναι συμβολική» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, ο οποίος υποστήριξε ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία έχει φτάσει «σε οριακό σημείο» εξαιτίας της υλοχρηματοδοτησης και υποστελεχωσης. «Έχουμε προειδοποιήσει ότι με αυτή την κατάσταση κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωες» πρόσθεσε .

Οι εργαζομενοι στα νοσοκομεία αντιδρούν, επίσης, για το ασφαλιστικό και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στο σημείο στη συμβολή της Αριστοτέλους με την οδό Στουρνάρη υπάρχει μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ