Εκλεισαν ξανά τον κόμβο του Μπράλου οι αγρότες - iefimerida.gr

Εκλεισαν ξανά τον κόμβο του Μπράλου οι αγρότες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Έκοψαν» την Ελλάδα στα δύο για δεύτερη φορά και καλούν την κυβέρνηση σε διάλογο οι αγρότες της Φθιώτιδας.

Ο κόμβος του Μπράλου είναι κλειστός από τις 6 το απόγευμα. Η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας όσο και στην εθνική οδό Θερμοπυλών Ιτέας έχει διακοπεί, και οι αγρότες δηλώνουν ενωμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κινητοποίηση.

Μάλιστα αυτή την ώρα σε όλα τα μπλόκα της Φθιώτιδας γίνονται συνελεύσεις προκείμενου να αποφασίσουν την μεταφορά όλων των τρακτέρ στον κόμβο του Μπράλου και τη δημιουργία εκεί ενός πολύ δυνατού μπλόκου.


Περιμένουμε τις κινήσεις του πρωθυπουργού αλλά και των κομμάτων λένε οι εκπρόσωποι των αγροτών που επισημαίνουν πως αυτή είναι η αρχή που αγώνα που κάνουν αφού αν η κυβέρνηση δεν πάρει πίσω το ασφαλιστικό δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουν στα χωράφια τους.

Επίσης αυτήν την ώρα οι αγρότες έχουν κλείσει τον δρόμο στην Αμφίκλεια και τον παλιό Λεβέντη με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί και πάλι κυκλοφοριακό χάος

Τα φορτηγά ακινητοποιούνται από τους αστυνομικούς αφού δεν υπάρχει καμία διέξοδος, ενώ τα ΙΧ που κινούνται από την Λαμία προς την Αθήνα, εκτρέπονται από την παλιά εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στην Δαμάστα, από εκεί ανεβαίνουν στον δρόμο του Μπράλου και κινούνται μέσω Αμφίκλειας από χωματόδρομους αφού και εκεί υπάρχει μπλόκο, στο Μόδι. Από το Μόδι, όσοι κινούνται προς Αθήνα συνεχίζουν προς Σφάκα και Αταλάντη και βγαίνουν στην εθνική οδό, ενώ όσοι κινούνται προς τη Φθιώτιδα από το Μόδι κατεβαίνουν στο Ρεγγίνι και από εκεί στην εθνική οδό.


Μπλόκο Μπράλου 2η ημέρα από LAMIASTARGR

Πηγή: lamiastar

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπράλος αγρότες μπλόκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ