Επίθεση Σκουρολιάκου (ΣΥΡΙΖΑ) σε Μπούτα: Είναι κομματικός υπάλληλος - iefimerida.gr

Επίθεση Σκουρολιάκου (ΣΥΡΙΖΑ) σε Μπούτα: Είναι κομματικός υπάλληλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Κομματικό υπάλληλο", που ό,τι και να τού δώσεις αυτό έκανε, αυτό κάνει και αυτό θα κάνει, χαρακτηρίζει τον αγροτοσυνδικαλιστή από το μπλόκο της Νίκαιας, Βαγγέλη Μπούτα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρολιάκος, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM".

"Είναι υπάλληλος κομματικός, κομματικό στέλεχος" υπογράμμισε ο κ. Σκουρολιάκος, καταγγέλλοντας ότι μαζί με τους κατ' επάγγελμα αγρότες έχουν παρεισφρήσει στα μπλόκα γνωστοί τοπικοί άρχοντες, δήμαρχοι και άλλα άτομα, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή "Δεύτερη Ανάγνωση", με τον Κώστα Μπλιάτκα, ο κ. Σκουρολιάκος αποκάλυψε ότι στα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα, διέκρινε παλιό του φίλο, δάσκαλο στο επάγγελμα, ο οποίος -όπως είπε- παρίστανε τον αγανακτισμένο αγρότη και προπηλάκιζε τους βουλευτές.

Στο μεταξύ, σε ερώτηση τι θα συμβεί, αν τελικά υιοθετηθεί η σκληρή γραμμή Τόμσεν για περισσότερα σκληρά μέτρα, εκτός της συμφωνία του καλοκαιριού, ο κ. Σκουρολιάκος είπε: "Δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς σε πράματα που δεν υπογράψαμε, που δεν συμφωνήσαμε. Αυτά που λέει ο κ. Τόμσεν δεν υπάρχουν στη συμφωνία".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ