Λεβέντης: Αν ζητούσα από τον Τσίπρα πέντε υπουργεία, θα μου έδινε έξι -Δεν θέλω κανένα, θέλω οικουμενική - iefimerida.gr

Λεβέντης: Αν ζητούσα από τον Τσίπρα πέντε υπουργεία, θα μου έδινε έξι -Δεν θέλω κανένα, θέλω οικουμενική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ο Βασίλης Λεβέντης στη θέση του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, στην οποία όμως θα συμμετέχουν και τα δύο κόμματα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων τονίζει πως ο ίδιος δεν επιθυμεί κανένα υπουργείο. Χαρακτηριστά ανέφερε στην ΕΡΤ πως «αν πήγαινα στον Τσίπρα και του ζητούσα πέντε υπουργεία, θα μου έδινε έξι».

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα κλείσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Όπως είπε, πρέπει να ψηφιστούν πρώτα σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων, προεξάρχοντος του ασφαλιστικού, ενώ σημείωσε ότι δεν «βλέπει» να υπάρχει η απαιτούμενη συναίνεση.

«Δεν έπρεπε πριν φέρει το σχέδιο ο Κατρούγκαλος να ζητήσει τη γνώμη μας; Συναίνεση είναι αυτό;», διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης. Επανέφερε επίσης την πρότασή του για ανώτατη σύνταξη 1.500 ευρώ.

«Όσοι έχουν εισόδημα “έτσι κι αλλιώς” (ενοίκια, μερίσματα εταιρειών κλπ), να μην λαμβάνουν σύνταξη», συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης και υπογράμμισε ότι «το κράτος έχει καθήκον να κοιτάξει τον αδύναμο, όχι η γιαγιά με τη σύνταξή της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ