Οι Eagles of Death επέστρεψαν στο Παρίσι μετά το μακελειό του Μπατακλάν -Τι ζήτησαν από το κοινό [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Eagles of Death επέστρεψαν στο Παρίσι μετά το μακελειό του Μπατακλάν -Τι ζήτησαν από το κοινό [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συναυλία που σταμάτησε με τον πιο φρικιαστικό τρόπο στις 13 Νοεμβρίου- την ημέρα που αθώοι άνθρωποι έπεσαν νεκροί από πυρά των Τζιχαντιστών- ολοκλήρωσαν το βράδυ της Τρίτης το συγκρότημα Eagles of Death Metal.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, μιας και ακόμη είναι νωπές από το τρομακτικό μακελειό στη μεγάλη συναυλιακή αίθουσα του Μπατακλάν.

Αρχικά ο αρχηγός του συγκροτήματος Τζέσι Χιουζ δεν απηύθυνε κανένα μήνυμα στο κοινό μόλις ανέβηκε στη σκηνή. Το συγκρότημα άρχισε να παίζει το τραγούδι "I only want you" ωστόσο αιφνιδιαστικά σταμάτησε πριν το ολοκληρώσει για να ζητήσει από το κοινό «να θυμηθούνε».

«Για μία στιγμή ας θυμηθούμε, κατόπιν θα συνεχίσουμε και πάλι να παίζουμε» είπε ο Τζος Χομ, συνιδρυτής του συγκροτήματος. Λιγότερο από ένα λεπτό αργότερα, το συγκρότημα συνέχισε την ερμηνεία του.

Το αμερικανικό γκρουπ επέστρεψε στο Παρίσι, τρεις μήνες μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών την 13η Νοεμβρίου που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 130 άνθρωποι, οι 90 εκ των οποίων στη συναυλία στο πολυχώρο Μπατακλάν.

Το Μπατακλάν παραμένει κλειστό έκτοτε, η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Olympia με την παρουσία επιζώντων των επιθέσεων και συγγενών των θυμάτων, τους οποίους προσκάλεσε η παραγωγή, όπως επίσης και θαυμαστών του συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι μακελειό συγκρότημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ