-«Θα μας καταστρέψετε» -«Στη Ρηγίλλης θα μας άκουγε όλο το τετράγωνο» - iefimerida.gr

-«Θα μας καταστρέψετε» -«Στη Ρηγίλλης θα μας άκουγε όλο το τετράγωνο»

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χθεσινοβραδινή παρέμβαση του κ. Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αρνήθηκε να συνυπογράψει τις δεσμεύσεις που απαιτούν οι Βρυξέλλες προκειμένου να εκταμιευθεί η 6η δόση ήταν το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης όχι μόνο στο εσωτερικό του κόμματος αλλά και μέσα στο ίδιο το επιτελείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως αποκάλυψε από χθες το μεσημέρι το iefimerida.gr, στη Συγγρού εξελίχθηκε σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες του κ. Σαμαρα που έγιναν μαλλιά κουβάρια για την τακτική του κόμματος τις τελευταίες ημέρες.

Το στρατόπεδο των πιο σκληροπυρηνικών στο οποίο ανήκει ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος και κάποιοι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά, επιτέθηκε στην «απέναντι» πλευρά των πιο μετριοπαθών, ανάμεσα στους οποίους ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο κ. Κώστας Αρβανιτόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος πάντως την ώρα του επεισοδίου δεν ήταν στη Συγγρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος», παρόντος του κ. Σαμαρά εκστομίστηκαν εκφράσεις όπως «τον παρασύρετε», «μας καταστρέψατε» και άλλες παρόμοιες. «Ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρακολουθούσε σιωπηλός τα διαδραματιζόμενα και κάποια στιγμή εξοργισμένος από την όλη κατάσταση αποχώρησε από το γραφείο του αλλά και από το κτίριο της κεντρικής διοίκησης της Ν.Δ.» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ και προσθέτει σχόλιο κάποιου εκ των παρισταμένων ο οποίος έχει ζήσει ανάλογες στιγμές στο παρελθόν με άλλη ηγεσία: «Αν ήμασταν στη Ρηγίλλης θα μας άκουγε όλο το οικοδομικό τετράγωνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ